top of page

Forbedr patientoplevelsen i din tandklinik! 🌟

At skabe en fantastisk patientoplevelse er en af nøglerne til succes i din tandlÌgeklinik. I dette opslag deler jeg nogle inspirerende servicetiltag, der kan gøre en stor forskel. For nogle vil alle tiltag kunne bruges. For andre er de fleste allerede implementeret. FÌlles for alle er dog, at det kan anbefales, at reflektere over nedenstüende. Stil dig selv spørgsmület: "Gør vi det egentligt godt nok?"


Opslaget tager 2 minutter at lÌse - god fornøjelse.


Flere stearinlys stĂĽr pĂĽ et bord og skaber en hyggelig stemning

VelkomstomrĂĽde med Komfort

Tilbyd en indbydende ventezone med behagelige møbler, gratis Wi-Fi og en varm kop kaffe eller te. En afslappet patient er en glad patient. Et behageligt og indbydende venteomrüde kan mindske angst og gøre ventetiden mere behagelig. Overvej at tilføje bløde puder, lÌsestof af forskellig karakter, som tiltaler mange forskellige personlighedstyper (og ikke kun klinikejeren). LÌsestof fornyes selvfølgelig løbende, sü det ikke er 4 müneder gamle magasiner, der ligger fremme. Beroligende musik kan tilsvarrende skabe en rolig atmosfÌre.


Fü inspiration, smü tips og tricks til et balanceret tandlÌgeliv. Følg med pü facebook, hvor jeg løbende poster om klinikledelse, klinikdrift, markedsføring og work-life balance som tandlÌge.
Personlig Hilsen

Gør det til en vane at hilse hver patient med deres navn og et smil nür de ankommer til klinikken. Den personlige berøring skaber en følelse af vÌrdsÌttelse og tryghed. At blive hilst personligt für patienter til at føle sig set og vÌrdsat. Det kan vÌre en lille ting, men det gør en stor forskel i at opbygge tillid og komfort.


Informative Konsultationer

Sørg for at arbejde systematisk og velorganiseret.

Tandplejer: Lad vÌre med at informere patienterne om dine fund i løbet af din undersøgelse. Tag dig i stedet tid til at forklare behandlinger detaljeret efter du har udført din undersøgelse og tandrensning og sat patienten op, sü i sidder i øjenhøjde.


Brug visuelle hjÌlpemidler som digitale fotos for at hjÌlpe patienterne med at forstü dine anbefalinger. Hold fokus pü patientens ønsker og spørgsmül. Besvar alle spørgsmül grundigt, sü patienterne føler sig informerede og trygge. En velinformeret patient er mere tilbøjelig til at føle sig tryg ved deres behandling og mindre nervøs.


Fleksible Aftaler

Tilbyd fleksible tidsplaner. Det kan det overvejes, at tilbyde aften- og weekendtider, for at imødekomme travle patienter. (Obs udviddede übningstider kan dog have en negativ effekt pü din evne til at rekruttere medarebjdere).

Fleksibilitet bør, sü vidt muligt, følge med komplekse behandlinger. Dette for at give patienterne mulighed for at tilpasse tid og økonomi til optimal behandling.


Følg Op

Send en opfølgende besked eller ring til patienter efter deres behandling for at høre, hvordan de har det (alle der har füet en bedøvelse, er i realiteten kandidater til denne service). Det viser omsorg og opmÌrksomhed pü deres velbefindende.


En simpel opfølgning kan gøre en stor forskel i patientens oplevelse. Det viser, at du bekymrer dig om deres helbred og komfort, og det giver dem mulighed for at stille spørgsmül eller udtrykke bekymringer, de müske har haft efter behandlingen.


Feedbackmuligheder

Tilskynd patienter til at give feedback, som i kan bruge til at forbedre klinikkens service og patientoplevelsen i din tandklinik. En tilfreds patient er den bedste ambassadør for din klinik. Feedback kan indsamles via spørgeskemaer, online anmeldelser eller direkte samtaler.


Brug den feedback i modtager konstruktivt til at foretage forbedringer og anerkend patienter for deres input. Det viser, at du vĂŚrdsĂŚtter deres mening og er engageret i at levere den bedst mulige service.


Ved at implementere disse tiltag kan du skabe en patientoplevelse, der ikke kun møder, men overgür forventningerne.


Forbedring af patientoplevelsen i din tandklinik krĂŚver ledelse

Det er desvÌrre ikke nok, at informere klinikkens ansatte om hvordan vi ønsker fremtidige servicetiltag skal fungere. I er nød til at trÌne den specifikke adfÌrd igen og igen, ligesom du er nød til at følge op og müle pü de forandringer du ønsker gennemført. Ikke bare Ên gang, men løbende.... flere gange.


For at få det til at fungere i praksis kræver det effektiv ledelse. Ledelse i en tandklinik kan være udfordrende eller let som en leg, afhængigt af hvordan du griber det an. 🌟


Klinikoptimering

Hvis du vil vÌre sikker pü at fü adgang til nÌste uges opslag, sü tryk pü linket/boksen ude til højre og udfyld formularen (Det tager 5 sekunder), sü für du en notifikation med et link, nür jeg poster nyt indhold.
 

TandlĂŚge Jesper Hatt smiler

Tak fordi du lĂŚste med


Mange venlige hilsner

TandlĂŚge, konsulent & coach

Jesper Hatt


T: +41 78 268 0078"Hos Hatt Consulting forstür vi, at tandlÌger og klinikejere har store drømme og mül for deres praksis. Vi er dedikerede til at hjÌlpe dig med at omsÌtte dine ambitioner til virkelighed gennem personlig rüdgivning, skrÌddersyet online- og in-house kliniktrÌning.


Uanset om du ønsker at forbedre ledelsesfÌrdigheder, optimere klinikkens drift eller opbygge en enestüende patientoplevelse, er vi her for at guide og støtte dig pü din rejse. Vi tilbyder skrÌddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mül.


Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en strategi og en handlingsplan, der hjÌlper dig med at nü dine drømme og skabe en succesfuld og bÌredygtig klinik. Lad os arbejde sammen mod en fremtid, hvor du trives som tandlÌge og klinikejer."

0 kommentarer

Seneste blogindlĂŚg

Se alle

Comments


bottom of page