top of page

PATIENTKOMMUNIKATION

Hjælp flere patienter med bedre behandlinger

Salg

PATIENTENS VALG

Din indflydelse kan gøre hele forskellen

Dine patienter fravælger ikke dine behandlingsforslag fordi de er for dyre. De fravælger dem, forde de ikke oplever værdien stå mål med den nødvendige investering, i forhold til de andre prioriteter de har i livet. 
 

Patienternes accept af behandling,  er nøglen til sunde og glade patienter, til at bringe dine kompetencer i spil og til at give dig en stabil økonomi. 

Ville du behandle flere patienter bedre, hvis de accepterede nogle mere optimale behandlingsforslag? 

Så lad os hjælpe dig og dit team med at blive bedre til at kommunikere med patienterne, så de vælger jeres optimale behandlingsforslag. 

Tjekliste

DINE VALG

Ur

Vejen til flere bedre behandlinger

Dén ene faktor med størst betydning for salg af optimale behandlinger, ligger i evnen til at skabe fantastiske relationer til patiententerne. Det er ikke nødvendigt at opbygge relationer over en 10-årig periode, for at opnå patientens tillid. Det kan gøres i løbet af en enkelt konsultation.

Over de sidste 15 år,  har vi gennemtestet og forfinet adskillige metoder til at få større indflydelse på patienternes valg af behandling.

Vi hjælper dig med at kommunikere med dine patienter, så patienterne forstår værdien i dine anbefalinger, ønsker den optimale behandling og ikke oplever  prisen som den afgørende faktor. 

BEDRE
BEHANDLINGER 

En win-win situation for alle involverede parter.

BEDRE ØKONOMI

Opnå flere patienter, der får den rigtige behandling,  fortæller deres venner og bekendte om deres fantastiske oplevelse hos dig og hvorfor det har været alle pengene værd, at investere i optimal tandbehandling. 

MINDRE STRESS

Når du udfører flere fagligt rigtige behandlinger, stiger arbejdsglæden og stressniveauet falder. Det udløser en bedre økonomi, uden at du skal arbejde flere timer. 

Lad os vise dig hvordan.

VÆRDI

Nøglen til accept

De fleste patienter drømmer om én tid, til at få udført al behandling. Hvis du tilbyder helhedsorienteret behandling, hvor alt kan laves med få besøg, tilfører du patienterne større værdi. 

Lær at kommunikere så flere patienter accepterer den behandling de objektivt har behov for.  Læs med på bloggen, deltag i vores onlinekurser, udfør kliniktræning i din egen klinik, eller tag med på et af vores kurser for klinikejere. 

Du kan også sende os en email og få svar på dine spørgsmål.

HATT & PARAGON porcelænskroner på gipsmodel
Billede af Zachary Nelson

VORES KUNDER

  • Tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister

  • Enkelmandspraksis

  • Store klinikker med over 20 behandlere

  • Klinikejere med 35+ års erfaring

  • Nye klinikejere

  • Dentalindustrien

Aktuelt har vi kunder i 12 forskellige lande: 

Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig, Indien, Hong Kong

bottom of page