KOMMUNIKATION

Hvis dine patienter fravælger den bedste behandling, går det ud over deres sundhed. Du får ikke brugt de kompetencer du har brugt tid og penge på at opbygge. Det har en negativ effekt på klinikkens økonomi. 

 

PATIENTENS VALG

Din indflydelse kan gøre hele forskellen

- Hvordan kommunikerer du og dit team med patienterne?

- Hvor, hvornår og hvordan præsenterer du din behandlingsplan?

- Hvor mange patienter accepterer den bedste behandling?

- Betaler dine patienter en fair pris med glæde?

- Har klinikken et system til at følge op på præsenterede planer?

- Hvordan implementerer klinikken ny viden?

- Hvordan træner teamet sine kompetencer?

- Har du en plan for hvordan i løbende bliver bedre?

 

Når vi rådgiver dig, er det altid ud fra DINE behov. Sammen finder vi ud af hvad der er det rigtige, hvornår og hvordan, så det passer nøjagtigt til dig.

Helt almindelige klinikker i flere forskellige lande, har tiltro til, at vi kan hjælpe dem med, at få flere patienter til at vælge den behandling de har behov for. 

 

Patienternes accept af behandling,  er nøglen til sunde og glade patienter, til at få brugt dine kompetencer og til finansiel succes.

DINE VALG

Vejen til flere bedre behandlinger

Dén ene faktor med størst betydning for salg af optimale behandlinger, ligger i din evne til at skabe fantastiske relationer til dine patiententer. Det er ikke nødvendigt at opbygge relationer over en 10 årig periode, for at kunne opnå patientens tillid. Det kan gøres i løbet af en enkelt konsultation.

Over de sidste 15 år,  har vi gennemtestet og forfinet adskillige metoder til at få større indflydelse på patienternes valg af behandling.

Vi kan hjælpe dig med at kommunikere med dine patienter, så dine patienter forstår værdien i dine anbefalinger, ønsker den optimale behandling og hvor prisen ikke er den afgørende faktor. 

BEDRE BEHANDLINGER 

En win-win situation for alle involverede parter.

BEDRE ØKONOMI

Når patienterne har fået den rigtige behandling, forlader de klinikken og fortæller deres venner og bekendte om deres fantastiske oplevelse og hvorfor det har været alle pengene værd, at investere i optimal tandbehandling hos dig. 

MINDRE STRESS

Klinikkens generelle stressniveau falder når du udfører helhedsorienterede behandlinger. Økonomien bliver bedre og dit behov for at bruge timer ved stolen mindskes. Du tager igen på arbejde fordi du har lyst. 

Én eller flere?

De fleste patienter drømmer om én tid, til at få lavet alt hvad der skal laves ved tænderne. Hvis du tilbyder dine patienter helhedsorienteret behandling, hvor alt kan laves på kortest mulig tid, tilfører du patienterne større værdi. Spørg dig selv om du normalt laver én eller flere kroner ad gangen?

Du kan lære mere om patientkommunikation, der fører til salg af helhedsorienterede behandlinger, på vores blog, kurser, in-house træning i din klinik og i vores Market management kurser

Alternativt kan du sende en email til os og få svar på dine spørgsmål.

Billede af Zachary Nelson

VORES KUNDER

  • Enkelmandspraksis

  • Store klinikker med over 20 behandlere

  • Klinikejere med få års erfaring til 35 års erfaring

  • Startups

  • Dentalindustrien

Aktuelt har vi kunder i 6 forskellige lande: 

Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz, Sverige & Finland

HVEM ER VI

-

Hatt Consulting er en konsulentgruppe med over 15 års erfaring fra dentalbranchen. Hvilket betyder at vi hurtigt identificerer de udfordringer, der påvirker klinikkens resultater og kan hjælpe med løsninger, der er nemme at implementere i en travl hverdag. 

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +45 6127 2228

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon