top of page

BLOG

Tilmeld dig her

Som medlem får du en email hver gang, der kommer nyt indhold på bloggen

Få besked som den første!

Tak, for din tilmelding!

AlignerService 11.march22_1066.jpg

Hej

Mit navn er Jesper Hatt
Jeg er uddannet tandlæge, tidligere klinikejer og rådgivende konsulent for tandlæger og klinikejere på fuld tid. 

 

Siden 2018 har jeg hjulpet tandlæger og klinikejere med at nå deres drømme.

 

Hos Hatt Consulting forstår vi, at tandlæger og klinikejere har store drømme og mål for deres praksis. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at omsætte dine ambitioner til virkelighed gennem personlig rådgivning, skræddersyet online- og in-house kliniktræning.

 

Vores erfarne team af eksperter inden for tandlægebranchen er specialiseret i at støtte tandlæger og klinikejere med at opnå succes på deres egne præmisser. Vi tror på at skabe en stærk forbindelse mellem dine personlige værdier og din klinikvision, så du kan skabe balance og trivsel i både dit personlige og professionelle liv.

 

Uanset om du ønsker at forbedre ledelsesfærdigheder, optimere klinikkens drift eller opbygge en enestående patientoplevelse, er vi her for at guide og støtte dig på din rejse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mål.

 

Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en strategi, der hjælper dig med at nå dine drømme og skabe en succesfuld og bæredygtig klinik. Lad os arbejde sammen mod en fremtid, hvor du trives som tandlæge og klinikejer."

KONTAKT

Skriv eller ring, hvis du vil have en snak. 

Mail@hattconsulting.com

Tlf: +41 78 268 00 78

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page