VÆKST

En forudsætning for succes. Vores metoder giver dig hurtigt resultater. Dit team bliver motiveret og tager ansvar for klinikken, så du ikke skal bekymre dig om alt. Klinikkens økonomi forbedres så du får friheden til at leve det liv du drømmer om.

HVAD ER

PLANEN?

Det er muligt at finde unfair konkurrencefordele i alle brancher. 

Hvis du er træt af konkurrencen eller markedsvilkårene, der hvor du aktuelt befinder dig. Så gør noget ved det. Du behøver ikke nødvendigvis flytte din klinik eller dig selv fysisk. En mental forandring kan gøre underværker. Sørg for at fokusere på mulighederne frem for begrænsningerne. 

Start med at være kreativ - skab din vision. Skriv den ned og begynd dagligt, at arbejde dig hen mod realiseringen af din drøm.

HØJERE OMSÆTNING

For at give dig den personlige frihed du fortjener, har du brug for: øget omsætning, styr på udgifterne, det bedste team og de rigtige systemer, der passer til din vision.

Det er vigtigt, at fokusere på hvordan du kan øge indtjeningen med en mindre personlig arbejdsindsats. Kun på den måde kommer din klinik i balance med dit privatliv.

 

Vi arbejder konstant på, at bringe dig i en situation hvor klinikken understøtter dit liv - ikke omvendt. 

STYR PÅ UDGIFTERNE

Hvis du har taget ejerskab af din ledelse, kan du roligt dele klinikkens tal med dit TEAM.

 

Klinikkens nøgletal er som en pointavle, hvor i kan aflæse jeres succes. Dit TEAM skal kende til tallene og vide hvilke de kan- og hvilke de ikke kan påvirke, for at hjælpe dig med at optimere klinikkens drift. 

Hvis du uddellegerer opgaver og slipper dit TEAM's kompetencer løs, med de rette forudsætninger, har du udgangspunktet for ultimativ succes. 

Når vi kender din vision, kan vi vise dig step by step, hvordan du kan få et vinderteam, øge omsætningen, reducere udgifterne og øge klinikkens overskud, indenfor rammerne af dine drømme, uden at du skal arbejde mere.

INDIVIDUEL COACHING

Fast track til din succes

Hvad kan du gøre i dag for at bringe dig tættere på dine mål i morgen?

Klinikoptimering kræver ændringer. Varige ændringer kræver gentagelse. For at holde fokus på dine mål, anbefaler vi, at du bruger en personlig coach.

Du bestemmer, hvor længe og hvor meget du har brug for vores hjælp. Der er ingen bindingsperioder eller kryptiske kontrakter. Vi er der for at hjælpe dig med at opnå den succes, du ønsker. Vi svigter dig ikke. 

 

Kontakt os uden forpligtelse for at finde ud af, om vi er det rigtige match til dig.

Du kan også starte med at tage en af vores gratis udfordringer, som kan hjælpe dig med at komme i gang. Følg linket herunder. 

EJERSKAB

Det handler om lederskab - din måde at drive din klinik. 

De bedste ledere tager ansvar. Ikke kun for egne handlinger, men for ALLE handlinger i organisationen. Det er vigtigt du tager ansvaret for alt hvad der ikke går efter planen og giver dit team anerkendelsen for succeserne. 

Hvis dit team ikke når deres mål, er det måske fordi du ikke har instrueret dem korrekt, givet dem ressourcerne eller tiden til at kunne udføre opgaven. 

Først i det øjeblik du tager det fulde ansvar for klinikken, har du en chance for at opbygge en vinderteam. 

Billede af Zachary Nelson

VORES KUNDER

  • Enkelmandspraksis

  • Store klinikker med over 20 behandlere

  • Klinikejere med få års erfaring til 35 års erfaring

  • Startups

  • Dentalindustrien

Aktuelt har vi kunder i 6 forskellige lande: 

Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz, Sverige & Finland

HVEM ER VI

-

Hatt Consulting er en konsulentgruppe med over 15 års erfaring fra dentalbranchen. Hvilket betyder at vi hurtigt identificerer de udfordringer, der påvirker klinikkens resultater og kan hjælpe med løsninger, der er nemme at implementere i en travl hverdag. 

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +45 6127 2228

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon