top of page

Implantater eller protese?

Opdateret: 4. nov. 2020


Hvad er rigtigt for dig?

Mangler du én eller flere tænder bør du overveje at få dem genetableret da du ellers risikerer at miste flere med tiden. Implantater er som kunstige tand rødder, der kan give dig tænder, som sidder fast i munden. Proteser kan tages ud af munden og sidder løst ovenpå mundens slimhinder. De fleste, der har proteser, ønsker sig tænder, der sidder fast i munden. Fordelen ved proteserne er, at de kan erstatte mange tænder på én gang til en lavere pris end faste tænder på implantater. Dit smil har stor betydning for din personlige udstråling. Mister du tænder bagerst i munden vil dit ansigt synke sammen og se ældre ud. Dét er der ingen rynke creme, der kan fjerne.


UNDERSØGELSE

  • Er der knogle nok til at stille implantater optimalt? Kan vi undgå knogle genopbygning? Vi benytter 0s af 3D røntgen optagelser til at undersøge og planlægge implantat behandlinger. På denne måde undgår vi “ups’ere” eller uforudsete behov for knogle rekonstruktioner eller nerveskader.

  • Vil en aftagelig protese være den bedste løsning for dig? (Det er billigere end implantater, men sidder ikke fast. Mange mennesker kan ikke fungere med aftagelige proteser. Proteser kan erstatte få eller alle tænder i en kæbe)

BEHANDLINGSMULIGHEDER

  • Her er nogle af de faktorer du bør overveje før en evt. implantat behandling.

  • In2Guide – Præcis placering af implantater Undgå smerter, nerveskader, hævelse eller blødning. Helle og Jesper Hatt var blandt de første tandlæger i Europa til at implementere denne teknologi.

  • Porcelæn, plastik, akryl eller hybrid? (Pris og holdbarhed)

  • Kopi eller originale komponenter? (Sikkerhed eller pris)

  • Kina eller USA (Pris eller kvalitet) Tal med din tandlæge om hvad der er rigtigt for dig, så du får de tænder DU ønsker dig.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page