top of page

TANDPASTA

Opdateret: 4. nov. 2020Hvornår har du forkælet dit smil med en lækker tandpasta?

Vi bruger penge på skønhedsprodukter som aldrig før. Det er ikke et problem at bruge 500,- kr. på øjenskygge eller 350 kr. på shampoo.

Det er produkter, der alle hjælper med at få dele af kroppen til at se pænere ud og føles bedre. Det er også dele af kroppen hvor alle dele konstant skiftes ud med nye celler.

Samtidig bruger vi helst ikke mere end 19,95 kr. på en tandpasta uden nogen særlig effekt andet end at den er “god mod huller”.

Smilet bliver ALDRIG fornyet! Burde du ikke forkæle det lidt mere end du gør nu?

Der er udviklet ganske få tandpastaer med særlige egenskaber. Men de findes! Hos www.smilebutikken.dk har man specialiseret sig i at sælge produkter til mundpleje af ekstremt høj kvalitet.

I tandpasta fra Swissdent er slibemiddel erstattet med frugtenzymer. Det har vist sig, at disse er langt mere effektive til at fjerne misfarvninger end slibemiddel. Desuden sikrer det at dine tænder ikke bliver beskadiget af gentagende påvirkning af agressive partiker.

Swiss Smile har udviklet produkter med mange antioxidanter og eksklusive ingredienser, der har en positiv indvirkning på dit tandkød. Desuden har Swiss Smile udviklet en dental conditioner, der er med til at øge glansen af tænderne, så de fremstår mere hvide og samtidig øger overfladens modstandskraft.

Er det ikke på tide at bruge lidt flere ressourcer på at pleje dine tænder? Du bruger tandpasta 2 gange om dagen, hver dag, året rundt. En tube med 75 ml. holder i ca. 3 måneder til 1 person. Er det ikke OK at den koster 297,- kr. når man sammenligner med et makeup produkt til 5-600,- kr? Prøv det – det er vanedannende og godt for dine tænder og dit smil.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page