top of page

Motivation blandt ansatte

Opdateret: 24. jun.

Denne uges opslag om ledelse er kort, kontant og en lettelse for de fleste klinikejere. I hvert fald når princippet skal omsættes til handling.


Symbol på energi

Om ansatte og motivation

Du kan ikke skabe motivation hos dine ansatte. Det er kun dem selv, der kan det og det er ikke altid nemt for alle.

Det er ikke en leders opgave, at skabe motivation. Men derimod at fjerne de elementer, der dræner dem selv og deres ansatte for energi

For mange er dette en øjenåbner, der gør det nemmre, at fungere som klinikleder.


Motivationen for at gennemføre forandringer eller bare at udføre det arbejde man er ansat til, ændrer sig konstant blandt klinikkens ansatte. Derfor handler det om at være klar med en plan, der kan hjælpe den enkelte, når motivationen opstår.


Få adgang til næste uges opslag om ledelse og klinikudvikling. Tryk på linket/boksen ude til højre og udfyld formularen (Det tager 5 sekunder), så får du en notifikation med et link, når jeg poster nyt indhold.
 

Tandlæge Jesper Hatt smiler

Tak fordi du læste med


Mange venlige hilsner

Tandlæge, konsulent & coach

Jesper Hatt


T: +41 78 268 0078"Hos Hatt Consulting forstår vi, at tandlæger og klinikejere har store drømme og mål for deres praksis. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at omsætte dine ambitioner til virkelighed gennem personlig rådgivning, skræddersyet online- og in-house kliniktræning.


Uanset om du ønsker at forbedre ledelsesfærdigheder, optimere klinikkens drift eller opbygge en enestående patientoplevelse, er vi her for at guide og støtte dig på din rejse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mål.


Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en strategi og en handlingsplan, der hjælper dig med at nå dine drømme og skabe en succesfuld og bæredygtig klinik. Lad os arbejde sammen mod en fremtid, hvor du trives som tandlæge og klinikejer."

0 kommentarer

Comments


bottom of page