top of page

den bedste Kvalitet

Opdateret: 4. nov. 2020

Har du også en vision om at levere den bedste kvalitet i din klinik?

Det har vi vist alle.

Problemet opstår når vi skal formidle det til vores medarbejdere, kunder og leverandører. For hvad dækker "den bedste kvalitet" over?

Hvordan skal din receptionist levere "den bedste kvalitet" onsdag formiddag kl. 9.30 når der står en patient, der ønsker at betale, telefonen ringer og der ligger 5 ubesvarede emails i indbakken?


Receptionist hos tandlæge

Når receptionisten står overfor en sådan opgave gør hun enten som hun plejer. Eller, hvis hun har overflod af energi lige efter 3 ugers sommerferie, kan det være hun svinger sig op til at levere hvad hun selv mener er "den bedste kvalitet". Hvor stor tror du sandsynligheden er for, at receptionisten har samme opfattelse af "den bedste kvalitet" som dig?


Det største problem de fleste klinikker (og virksomheder generelt) står overfor, er maglende definition af hvad den enkelte medarbejder forventes at gøre for at leve op til klinikkens ambitioner. Det er ikke nok med en mission eller vision på en plakat i baglokalet. De fleste visioner og missioner er værdiløse da de er skrevet i et alt for diffust, intetsigende og højtragende sprog. Eks. Vi vil være den innovative klinik, der altid sætter patienten i centrum...... Hvad menes der helt konkret med dette? Hvis dine medarbejdere ikke kan give 3 konkrete eksempler på hvad din mission eller vision dækker over indenfor 10 sekunder. Så virker din mission og vision ikke.


Tænk over hvad du helt konkret forstår ved "den bedste kvalitet". Først når du kan sætte ord på. Lave en liste med handlinger, der understøtter "den bedste kvalitet" i din optik. Først da er du klar til at træne dit personale i hvordan de i deres daglige handlinger kan opfylde dit ønske om at levere "den bedste kvalitet"


Har din klinik defineret hvad i mener med "den bedste kvalitet"?

Har i en form for checkliste eller standard for hvorledes i hver dag, hvert minut, arbejder på at levere "den bedste kvalitet" eller noget lignende?


Checkliste tandlæge

Hvis du har behov for råd og vejledning til at få klinikken til at levere din "den bedste kvalitet", er du velkommen til at kontakte mig.Venlig hilsen

Tandlæge

Jesper Hatt

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page