top of page

Anvendelse af testimonials i marketing for tandlæger

Hvordan tandlæger kan bruge testimonials til troværdig marketing

I en tid, hvor patienter ofte researcher online, inden de vælger en sundhedsudbyder, kan testimonials være et effektivt værktøj for tandlæger til at styrke din kliniks troværdighed og tiltrække nye patienter. Når patienter deler deres positive oplevelser, kan det give potentielle patienter den tryghed, de har brug for, før de booker en tid.


I dette opslag deler jeg nogle tips til, hvordan du effektivt kan indsamle og anvende testimonials i din marketingstrategi.


Ung mand i gang med at skrive en testemonial på sin telefon

Ud over at være et godt værktøj til at styrke klinikkens brand og tiltrække patienter, er ansattes testemonials et godt værktøj til employer branding. Det vil sige i den langsigtede strategi om at kunne tiltrække de bedst kvalificerede medarbejdere.


Sådan Spørger du om Testimonials

 1. Vælg det rigtige tidspunkt: Bed om en testimonial, når patienten netop har afsluttet en behandling og er tilfreds med resultatet. Det er her, deres positive oplevelse er frisk i hukommelsen.

 2. Gør det nemt: Tilbyd en enkel måde for patienter at afgive deres feedback. Det kan være via en kort online formular, en e-mail eller endda en hurtig videooptagelse i klinikken. De ter oftest nemmest, at have en dedikeret landing page, som receptionen kan lede patienterne til, efter behandling.

 3. Vær specifik i din anmodning: Fortæl patienterne, hvad du ønsker. Du kan spørge dem om at dele deres oplevelse af selve behandlingen, kundeservicen eller den overordnede atmosfære i klinikken.

 4. Høj respekt og vær taknemmelig: Vis altid respekt for patientens tid og udtryk din taknemmelighed for deres villighed til at dele deres oplevelse. Dette kan opfordre flere til at give deres feedback.

Effekten af Testimonials på Hjemmesiden og Sociale Medier

På Hjemmesiden:

 • Forbedrer troværdigheden: Troværdige testimonials kan virke som sociale beviser, der viser, at andre patienter har haft positive oplevelser hos dig.

 • Øger konverteringsraten: Potentielle patienter, der ser positive anmeldelser, er mere tilbøjelige til at tage kontakt eller booke en tid.

 • Forbedrer SEO: Regelmæssige opdateringer med nye testimonials kan hjælpe med at forbedre din hjemmesides søgemaskineoptimering (SEO). Her er et eksempel på en testemonial video fra en deltager på vores Eremito rejsekursus.På Sociale Medier:

 • Skaber engagement: Deling af testimonials på sociale medier kan skabe større engagement og samtaler blandt dine følgere.

 • Udvider rækkevidden: Patienter, der ser deres egne eller andres testimonials på sociale medier, kan dele dem med deres netværk, hvilket kan øge din kliniks synlighed.

 • Opbygger loyalitet: Regelmæssige delinger af positive oplevelser viser, at du værdsætter dine patienter, hvilket kan styrke loyaliteten.


Tips til Anvendelse af Testimonials

 1. Brug rigtige billeder: Få dine patienters tilladelse til at bruge deres fotos i kombination med deres testimonials. Dette gør feedbacken mere autentisk. (Obs. brug altid ekstraorale fotos)

 2. Hold det kort og præcist: Oftest er lange testimonials mindre effektive. Uddrag de mest meningsfulde dele, og brug dem som citater.

 3. Vær konsekvent: Del regelmæssigt nye testimonials på din hjemmeside og sociale medier for at vise, at din tandklinik konstant leverer fremragende service og resultater, der er i overenstemmelse med klinikkens vision.

 4. Fremhæv specifikke behandlinger: Har du udført en særlig type behandling med succes? (F.eks. Endo, Æstetisk behandling med komposit, Implantatbehandlng, Clear aligner behanding, Hovedpine, Slid, Angst, eller noget helt andet) Så sørg for at dele en testimonial fra den patient for at fremhæve din ekspertise inden for netop det område.Ved at integrere testimonials i din marketingstrategi kan du bygge en stærkere forbindelse til potentielle patienter og styrke din tandkliniks omdømme. Husk, at ægte og oprigtige testimonials altid vil have størst effekt, så sørg for at behandle dine patienter med respekt og omtanke, både når du beder om deres feedback og når du deler deres historier.


Husk at melde dig til bloggen (hvis du ikke allerede er medlem) På den måde sikrer du dig adgang til næste uges opslag om klinikudvikling. Tryk på boksen herunder og udfyld formularen (Det tager 5 sekunder), så får du en notifikation med et link, når jeg poster nyt indhold.
 

Tandlæge Jesper Hatt smiler

Tak fordi du læste med


Mange venlige hilsner

Tandlæge, konsulent & foredragsholder

Jesper Hatt


T: +41 78 268 0078"Hos Hatt Consulting forstår vi, at tandlæger og klinikejere har store drømme og mål for deres praksis. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at omsætte dine ambitioner til virkelighed gennem personlig rådgivning, skræddersyet online- og in-house kliniktræning.


Uanset om du ønsker at forbedre ledelsesfærdigheder, optimere klinikkens drift eller opbygge en enestående patientoplevelse, er vi her for at guide og støtte dig på din rejse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mål.


Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en strategi og en handlingsplan, der hjælper dig med at nå dine drømme og skabe en succesfuld og bæredygtig klinik. Lad os arbejde sammen mod en fremtid, hvor du trives som tandlæge og klinikejer."

0 kommentarer

Comments


bottom of page