top of page

Små Gaver til Patienter: En Vej til Øget Loyalitet i Din Tandklinik

At skabe en positiv patientoplevelse er afgørende for at fastholde og tiltrække patienter i en tandklinik. En effektiv måde at gøre dette på er ved at give små gaver, der viser, at du værdsætter dine patienter. Disse små opmærksomheder kan styrke relationen og gøre dine patienter mere loyale. Her er nogle forslag til gaver, der kan bidrage til at forbedre patienternes oplevelse og loyalitet. I det her opslag giver jeg en række eksempler på gaver man kan give og hvorfor. Fælles for alle gaver man giver patienter er, at de skal være relevante og en positiv overraskelse i det øjeblik de gives, for at skabe en positiv patientoplevelse.


Opslaget tager 4 minutter at læse - god fornøjelse.


to små gaver pakket ind i rødt papir med gylden snor

1. Tandplejeprodukter

Tandbørster:

Giv en tandbørste i høj kvalitet eventuelt med klinikkens logo på. Det er både praktisk og en konstant påmindelse om din klinik. Patienterne vil sætte pris på denne nødvendige og brugbare gave, som også understøtter deres mundhygiejne.


Tandpasta:

Overrask dine patienter med rejse- eller fuld størrelse tandpasta, gerne i en lækker indpakning. Det viser omtanke og kan opmuntre patienter til at tage deres tandpleje alvorligt. Af hængig af hvilke produkter du bruger, kan du samtidig positionere din kliniks brand endnu stærkere.

Et sortiment af Swissdent tandpasta og tandbørster

Mundskyl:

Prøvestørrelser af mundskyl er en nem og nyttig gave, som patienterne vil sætte pris på. Det giver dem mulighed for at prøve noget nyt uden forpligtelse.


Tandtråd:

Stilfulde beholdere med tandtråd er både praktiske og kan minde patienter om vigtigheden af god mundhygiejne. Det er en gave, der både er nyttig og fremmer sundhed. Der findes mange forskellige varianter på markedet. Det kan være forvirrende for patienter at vælge, ligesom det giver mulighed for, at give en unik gave.


2. Personlige Omsorgsartikler

Læbepomade:

Med klinikkens logo og i forskellige smagsvarianter kan læbepomade være en velkommen gave, især i de kolde måneder. Det viser, at du tænker på patienternes komfort og velvære.


Håndsprit:

En lille flaske håndsprit er praktisk til tasken og viser, at du tænker på patienternes sundhed. Det er en betænksom gave, især i tider med øget fokus på hygiejne.


Luksus håndcreme:

Små beholdere af håndcreme er perfekte til vintermånederne og giver en følelse af luksus. Det kan være en dejlig overraskelse, som patienterne vil sætte pris på i deres dagligdag.


På facebook deler jeg løbende tips til gaver du kan give dine patienter eller medarbejdere. Klik på linket herunder og følg med, når jeg poster nyt indhold.
3. Post operative gaver

Proteindrikke:

Efter en operation, hvor patienterne kun må spise koldt og flydende, viser du ekstra omsorg, når dine patienter kan forlade klinikken med en eller to kolde proteindrikke. Det er en relevant og uventet positiv oplevelse for patienten.


Post-operative pakker

En pose med klinikkens logo, indeholdende post-op information på skrift er jo altid godt. Det kan gøres endnu mere professionelt med en QR kode på informationsmaterialet , der linker til en landing page med en instruktionsvideo.


Der ligger selvfølgelig endnu en ispose, der kan aktiveres kemisk, så patienten kan køle operationsområdet straks ved hjemkosmt. Ligesom der er en pose med sterilt pakkede gazekrøller og smertestillende medicin til de første døgn eller to.


Cup noodles eller en frossen suppe af høj kvalitet

De patienter, der ikke har sovet en hel nat, fordi de har en akut pulpitis, vil ofte have en tom mave, der er fyldt med koldt vand.... Når du har fået dem smertelindret, så de kan fungere igen, sætter disse patienter ofte pris på, at få et nemt og let tilgængeligt måltid med hjem - det har nemlig ikke stået øverst på deres dagsorden i et døgns tid.


Tag på et ledelseskursus for tandlæger, der fungerer og giver et optimalt "return on investment"- tag med til Eremito 2025.

"Det bedste kursus jeg har været på i mine 33 år som tandlæge" Klinikejer: Vibeke Johansen


4. Bekvemmeligheder

Rejsesæt:

Små kits med rejse tandplejeprodukter er perfekte til patienter på farten. Det viser omtanke for patienternes behov, selv når de er væk hjemmefra.


Telefonholdere:

Små, foldbare telefonholdere med klinikkens logo kan være praktiske og relevante for visse typer patienter og viser, at du tænker på deres bekvemmelighed. De er nemme at bruge og kan hjælpe med at holde telefonen stabil under videoopkald eller ved visning af videoer.


Te- eller kaffeblandinger:

Luksus te- eller kaffepakker kan være en dejlig gave, der giver en følelse af velvære. Det er en betænksom gave, der kan nydes derhjemme og minder patienterne om din klinik.


5. Underholdning og Afslapning

Stressbolde:

Stressbolde med klinikkens logo kan hjælpe patienter med at slappe af, især hvis de er nervøse. Det er en lille gave, der kan have en stor indvirkning på deres komfortniveau.


Fidget spinners:

Der er måske på kanten af hvad man kan give i en almen praksis. Men for nogle patienter kan det være en sjov gave, som kan hjælpe med at mindske angst under behandlingen.


Magasiner eller Bøger:

Gavekort til magasiner eller bøger kan være en fin gave. Det viser, at du tænker på patientens behov for afslapning og underholdning.


Hvis klinikken abonnerer på flere forskellige magasiner, kan det være en positiv og relevant overraskelse for patienten, at give det blad med, som patienten læste inden behandlingen blev startet. Særligt hvis patienten fortæller om noget spændende, der blev læst, er det en god timing, at tilbyde patienten, at få magasinet med hjem.


6. Troskabsgaver

Rabatkort:

Til tandplejeprodukter kan være en motivation for patienter til at komme igen. Det viser, at du værdsætter deres fortsatte loyalitet.


Loyalitetsprogram:

Abonnementer eller pointkort, hvor patienter kan optjene gaver eller rabatter, kan øge loyaliteten i visse typer klinikker. Det skaber en følelse af belønning og opmuntrer til regelmæssige besøg. Det kræver dog det rette klinikbrand, at få succes med denne form for belønning. Ligesom der er en del lovgivning, klinikken skal have styr på, før man starter på noget i den stil.


7. Personlige Takkenoter

Håndskrevne Kort:

Røde og orange roser med et håndskrevet kort vedlagt

En personlig takkenote kan vise dine patienter, hvor meget du værdsætter deres loyalitet. Det er en simpel, men hjertevarm gestus, der kan have stor betydning.


Fødselsdagskort:

Send fødselsdagskort med en lille gave eller rabat for at vise, at du tænker på dem. Det skaber en personlig forbindelse og viser, at du værdsætter dem som individ. Du kan også gøre det mere simpelt ved blot, at sende en fødselsdagshilsen underskrevet af samtlige medlemmer af klinikkens team.


8. Gavekort

Til lokale butikker eller restauranter:

En lille værdsættelse, der kan bruges i klinikkens nærområde, kan være en dejlig overraskelse. Det viser, at du også støtter det lokale samfund og skaber ikke kun ambassadører blandt dine patienter. Men også blandt de lokale erhvervsdrivende.


Afslutende om gaver til patienter

At give små gaver til dine patienter kan gøre en stor forskel i deres oplevelse af din klinik. Det viser, at du værdsætter dem og tænker på deres behov, hvilket kan styrke relationen og øge deres loyalitet. Ingen gave kan dog rette op på dårlig kvalitet eller en middelmådig serviceoplevelse. De fungerer altså kun, hvis alt andet i klinikken er i orden.


Implementer nogle af disse ideer i din klinik, og se hvordan det kan forbedre både patientoplevelsen og din kliniks succes.


Klinikoptimering

Jeg ved godt det lyder nemt, at implenetere de nævnte tiltag. Men at få det til at fungere i praksis, så oplevelsen stemmer overens med det klinikbrand du forsøger at skabe, kræver effektiv ledelse.


Ledelse i en tandklinik kan enten være udfordrende eller problemfrit – det afhænger af din tilgang.


Hvis du vil være sikker på at få adgang til næste uges opslag om ledelse og klinikudvikling, så tryk på linket/boksen ude til højre og udfyld formularen (Det tager 5 sekunder), så får du en notifikation med et link, når jeg poster nyt indhold.
 

Tandlæge Jesper Hatt smiler

Tak fordi du læste med


Mange venlige hilsner

Tandlæge, konsulent & coach

Jesper Hatt


T: +41 78 268 0078"Hos Hatt Consulting forstår vi, at tandlæger og klinikejere har store drømme og mål for deres praksis. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at omsætte dine ambitioner til virkelighed gennem personlig rådgivning, skræddersyet online- og in-house kliniktræning.


Uanset om du ønsker at forbedre ledelsesfærdigheder, optimere klinikkens drift eller opbygge en enestående patientoplevelse, er vi her for at guide og støtte dig på din rejse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mål.


Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en strategi og en handlingsplan, der hjælper dig med at nå dine drømme og skabe en succesfuld og bæredygtig klinik. Lad os arbejde sammen mod en fremtid, hvor du trives som tandlæge og klinikejer."

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page