KLINIKBOOST

Større overskud - mere frihed

Flere patienter

Bedre behandling

Mindre bøvl

HVORFOR?

Du kan udvikle eller afvikle din klinik.

Der findes ingen mellemvej. 

Mit team og jeg hjælper nye og erfarne klinikejere med de aspekter, der relaterede sig til: 

 

Se dig omkring på siderne her, læs vores blog eller kontakt os.

Vi står klar til at hjælpe dig med at nå dine drømme.

Hvis din klinik ikke har en sund økonomi og udvikler sig positivt, vil klinikken ikke være i stand til at levere en bedre behandling til patienterne. Du vil ikke kunne behandle dit personale bedre, du vil ikke kunne behandle dine leverandører bedre og du vil faktisk heller ikke kunne behandle dig selv bedre. 

Guide til alt du har behov for at vide om lønsom klinikdrift.

SÅDAN ØGER VI DIN KLINIKS OVERSKUD

Ved konsekvent at fokusere på valg, vækst og værdi

De fleste rådgivere  fokuserer på enten ledelse eller markedsføring. Aldrig hele værdikæden, fra patientens første kontakt, til behandlingen er overstået og patienten henviser andre patienter til klinikken. 

Vi er et performance team, der gør 1 investeret krone til 3 kroner for dig. 

Nedenfor ser du de services vi er kendt for.

01

VALG

Vi træner dig og dit team, så alle kommunikerer med henblik på at udøve indflydelse på patienternes valg af behandling. Altid til patientens bedste. 

02

VÆKST

Du bliver trænet i anvendt ledelse mens vi hjælper dig med at udvikle et high performance team. Dit team rykker klinikken mod din drøm. I behøver ikke længere arbejde så meget for at tjene mere.

03

VÆRDI

Din klinik tiltrækker patienter, der passer optimalt til dig, fordi patienterne hører historier om klinikken, der er i overenstemmelse med deres egne værdier. Når patienterne træder ind og mødes af dig og dit team, er oplevelsen i klinikken i overenstemmelse med deres forestilling, hvilket fører til flere henvisninger og en nemmere dialog om behandling.

SÆT RETNINGEN

Dit liv forandrer sig hele tiden og dine behov og mål forandrer sig med dem. For at opnå dine drømme og mål, er det vigtigt du har ressourcer nok og bevæger dig i den rigtige retning.

Derfor er det er vigtigt, at starte med at arbejde med en konsulent, der kan hjælpe dig hurtigere mod målet.

Tag et kig på siderne her. Vi håber de kan inspirere dig til at få en endnu bedre klinik, der er sjov og behagelig at arbejde i og som giver dig friheden til at leve det liv du ønsker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende.

Hvorfor vælge

HATT CONSULTING

Det betyder noget, men ikke alt, hvor mange store cases du og dit team udfører. Dit team har brug for en klar retning og de rigtige systemer for at være produktive og rentable. 

Hvis der er revner i lederskabet, eller en defekt værdiskabende strategi, vil selv de bedste salgskompetencer ikke være i stand til at kompensere for manglerne og skabe en rentabel praksis. I sådanne tilfælde veksles ingen af dine anstrengelser til kontanter i banken. Du risikerer bare at smide alle dine hårdt tjente penge ud.

Vi bruger tid med dig, på at finde frem til kernen af hvordan din virksomhed fungerer bedst. Sammen med dig, finder vi frem til hvilke patienter, der er dine drømmepatienter og hvordan du mest effektivt tiltrækker og behandler flere af samme slags. Uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig med den rette strategi. 

 

Sammen med dig arbejder vi på, at opbygge en kraftfuld ledelse, der understøttes af logiske systemer, som alle i teamet følger, fordi de giver mening og passer til medarbejdernes adfærd. Vi udarbejder og træner dit team i en unik serviceprotokol, der guider dine patienter gennem oplevelsen i klinikken, på en måde så din klinik giver patienterne en fantastisk oplevelse af værdi. Hele teamet bliver trænet i at kommunikere med patienterne på en måde, der øger patienternes lyst til at få udført den optimale behandling hos dig.

 

Men det er ikke alt. Når klinikken er optimeret internt, rådgiver vi dig, så du får den mest effektive markedsføringsstrategi, der får nye drømmepatienter til at strømme til klinikken, måned efter måned, for at få dig til at udføre deres tandbehandling. 

Med andre ord, får du færre bekymringer og mere tid til at nyde livet og tiden med din familie.

VORES KUNDER

  • Enkelmandspraksis

  • Store klinikker med over 20 behandlere

  • Klinikejere med få års erfaring til 35 års erfaring

  • Startups

  • Dentalindustrien

Aktuelt har vi kunder i 9 forskellige lande: 

Danmark, Norge, Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Finland, England & Holland

HVEM ER VI

-

Hatt Consulting er en konsulentgruppe med over 15 års erfaring fra dentalbranchen. Hvilket betyder at vi hurtigt identificerer de udfordringer, der påvirker klinikkens resultater og kan hjælpe med løsninger, der er nemme at implementere i en travl hverdag. 

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +45 6127 2228

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon