top of page
2020_06_09_Jespar Hatt_Business Portrait-4.jpg

Jesper Hatt

Jeg er uddannet tandlæge og brænder for at hjælpe mennesker med at opnå deres drømme. 

 

Jeg guider ikke kun tandlæger i klinikledelse, men også i at opnå en profitabel klinikdrift, der kræver mindre tid og frigiver ressourcer til at klinikejeren kan leve et liv i balance.


Fra retreats i Italien til transformation af klinikteams og implementering af komplekse behandlingstyper som Clear Aligners. Resultaterne taler for sig selv - fordobling og tredobling af omsætning og overskud inden for få måneder.

 

Mine kunder vælger langsigtede partnerskaber, fordi de ser håndgribelige, transformative resultater. Lad os skabe din succeshistorie sammen. 
Kontakt mig i dag. 

  • Facebook
  • LinkedIn

Min historie

Cand odont. 2003

Klinikejer: 2007-2019

250+ timers efteruddannelse på the Pankey institute

International key opinion leader KaVo 2011-2018

Rådgiver for industrien: KaVo, Straumann, Kuraray, Dentatus 

International speaker, rådgiver & coach: 

  • Klinikledelse

  • Clear aligners

  • Patient kommunikation

Jeg har altid sat mig ambitiøse mål og nået dem.

Da min kone og jeg blev klinikejere i 2008, var jeg overbevist om, at vi skulle være med til at forme fremtidens tandpleje og ændre verden til det bedre - et smil ad gangen. 

Hatt Dental Clinic

Vi nåede at skabe en klinik i Skagen, som blev referenceklinik for flere internationale virksomheder. Internt i tandlægebranchen var der kun få, der troede det var muligt, at skabe denne form for klinik i Skagen.

Det lykkedes os at blive førende indenfor digitale workflows fordi vi havde et dream team med unikke kompetencer indenfor clear aligners (Siden 2008), guidet kirurgi (Siden 2010), digital smile design (Siden 2012) og komplekse restorative behandlinger. 

Vores indsats gav mig en position som international key opinionleader for KaVo.

Gennem 9 år havde jeg mulighed for at præge KaVos produktudvikling, ligesom KaVo gav mig mulighed for at undervise internationalt.

Jeg var den første danske tandlæge, der gennemgik den komplette efteruddannelse hos the Pankey Institute i USA, ligesom jeg fungerede som Pankey mentor i 4 år. Sammen med tandlæge Marc Onuoha skabte jeg et 2-dages hands-on efteruddannelsesprogram i funktionel okklusion og helhedsorienteret behandlingsplanlægning, som vi holdt i klinikken i Skagen.

Vores klinikteam ville revolutionere måden en tandklinik kunne differentiere sig på. I fællesskab beviste vi, at et oplevelsesdesign med unik kundeservice kunne ændre patienters adfærd og opfattelse af klinikkens værdi. Vores tilgang til patienternes oplevelser i klinikken, gav os mulighed for, at mindske det daglige stressniveau, samtidig med at vi var langt mere produktive. 

I 2016 solgte jeg klinikken til en af landets største tandlægekæder og fortsatte som klinikleder til 2018. 

Hatt Consulting GmbH

I 2018 flyttede familien og jeg til Schweiz, hvor vi stiftede Hatt Consulting GmbH

Siden da har jeg arbejdet fuld tid som konsulent og foredragsholder/underviser. 

Virksomheden er gået fra at bestå af mig selv som stifter, til nu at have 4 ansatte og flere forskellige tilknyttede samarbejdspartnere. Mit team arbejder i 3 forskellige tidszoner og mødes jævning i et digitalt kontor.  

Vi hjælper nu 19 forskellige lande i hele verden. 

Klinikudvikling & Klinikoptimering

Gennem en række strukturerede processer og meget håndgribelige metoder, har mit team og jeg hjulpet adskillige klinikker med at opnå en mindre hektisk hverdag, der samtidig er mere profitabel. En hurtig, vedvarende stigning i omsætningen skaber grundlag for at kunne udvikle klinikken på en måde klinikejeren ønsker det. For at kunne skabe en vedvarende, positiv forskel, har vi altid fokuseret på at skabe den klinik, som klinikejeren drømmer om. Frem for en standard løsning. 

En del af forklaringen på evnen til at opnå resultaterne er mit dybe kendskab til branchen. Som tidligere praktiserende tandlæge og ejer af en større klinik med flere lokationer, har jeg oplevet lidt af hvert. Men vigtigst er måske, at jeg gennem hele min tilværelse har beskæftiget mig med ledelse, salg og marketing, fordi jeg syntes det var sjovt og kunne se værdien af det. Måske er jeg en atypisk tandlæge, for jeg synes faktisk ledelse og kommunikation er nogle af de mest spændende arbejdsområder i en tandklinik. Formodentligt fordi jeg herigennem er i stand til at hjælpe flest muligt med at opnå deres drømme.

Patientkommunikation

Du bliver god til det du øver dig på. 

Niveauet på en tandlæges kliniske kompetencer hænger direkte sammen med evnen til at få patienterne til at acceptere den behandling, som de har et behov for. Hvis ikke patienterne accepterer behandling, opnår tandlægen aldrig den nødvendige erfaring. Det blev tydeligt for mig allerede det føste år, jeg arbejdede i privat praksis. Derfor tog jeg alle de kurser jeg kunne i og udenfor landet i netop kommunikation, adfærdspsykologi og salg. Den viden omsatte jeg til brugbare metoder og strukturer, som kan bruges af enhver tandklinik.

Siden da har jeg undervist i patientkommunikation i både ind- og udland. 

Dental marketing

Det er nemt at betale en hulens masse penge for marketing. 

Det er bare ikke sikkert, at pengene giver det ønskede udbytte. 

De færreste tandklinikker har en professionel og struktureret tilgang til at arbejde med markedsføring. 

Gennem min erfaring og mit netværk indenfor online marketing, yder jeg rådgivning omkring markedsføring af tandklinikker. 

Det handler ikke kun om markedsføring overfor patienter, men aktuelt også om at kunne rekruttere de rigtige medarbejdere. 

Dentalindustrien

De seneste 20 år har jeg arbejdet mere og mere intensivt med dentalindustriens største virksomheder internationalt. Det har både været indenfor produktudvikling (software og hardware), uddannelsesforløb, salg og marketing. 

Clear aligners

Siden 2019 har clear aligners fyldt mere og mere i Hatt Consulting GmbH. 

Mit team og jeg har vi stået for uddannelse og træning i brugen af ClearCorrect, fra Straumann Group, i Skandinavien, Schweiz, England og Benelux. Ligeledes har vi hjulpet klinikker i hele verden med at udforme realistiske, sikre og forudsigelige clear aligner behandlingsplaner.

Aktuelt arbejder vores team med Invisalign, ClearCorrect, SureSmile, Spark, Angel Aligners og TrioClear. 

Du kan læse mere om dette her: www.AlignerService.com

Tandlæge Jesper Hatt sidder ved en tandlægestol

KONTAKT

bottom of page