top of page
2020_06_09_Jespar Hatt_Business Portrait-4.jpg

Hej

Jeg hedder Jesper Hatt

 

Siden 2018 har jeg hjulpet klinikejere med at nå deres drømme på fuld tid. 

 

Om det er faglig glæde, personlig frihed eller større økonomisk overskud. Så brænder jeg for at hjælpe mine kolleger.

  • Facebook
  • LinkedIn

Min historie

Cand odont. 2003

Klinikejer: 2007-2019

250+ timers efteruddannelse på the Pankey institute

International key opinion leader KaVo 2011-2018

Rådgiver for industrien: KaVo, Straumann, Kuraray, Dentatus 

International speaker, rådgiver & coach: 

  • Clear aligner workflows

  • Patient kommunikation

  • Practice management

Siden 9. klasse har jeg vidst jeg ville være tandlæge. 

Jeg har altid sat mig ambitiøse mål og nået dem.

Da min kone og jeg blev klinikejere i 2008, var jeg overbevist om, at vi skulle være med til at forme fremtidens tandpleje og ændre verden til det bedre - et smil ad gangen. 

Vi nåede at skabe en klinik i Skagen, som blev referenceklinik for flere internationale virksomheder. Internt i tandlægebranchen var der kun få, der troede det var muligt, at skabe denne form for klinik i Skagen.

Det lykkedes os at blive førende indenfor digitale workflows fordi vi havde et dream team med unikke kompetencer indenfor clear aligners (Siden 2008), guidet kirurgi (Siden 2010), digital smile design (Siden 2012) og komplekse restorative behandlinger. 

Vores indsats gav mig en position som international key opinionleader for KaVo.

Gennem 9 år havde jeg mulighed for at præge KaVos produktudvikling, ligesom KaVo gav mig mulighed for at undervise internationalt.

Jeg var den første danske tandlæge, der gennemgik den komplette efteruddannelse hos the Pankey Institute i USA, ligesom jeg fungerede som Pankey mentor i 4 år. Sammen med tandlæge Marc Onuoha skabte jeg et 2-dages hands-on efteruddannelsesprogram i funktionel okklusion og helhedsorienteret behandlingsplanlægning, som vi holdt i klinikken i Skagen.

Vores klinikteam ville revolutionere måden en tandklinik kunne differentiere sig på. I fællesskab beviste vi, at et oplevelsesdesign med unik kundeservice kunne ændre patienters adfærd og opfattelse af klinikkens værdi. Vores tilgang til patienternes oplevelser i klinikken, gav os mulighed for, at mindske det daglige stressniveau, samtidig med at vi var langt mere produktive. 

 

Smerter i nakke- og ryg, kombineret med tiltagende følelsesløse fingre, tvang mig til at indstille karrieren som praktiserende tandlæge i slutningen af 2018. Desværre nåede jeg ikke at færdiggøre min akkreditering hos American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD), som jeg var gået i gang med i 2016.

Siden 2018 har jeg hjulpet tandlæger, klinikejere og dentalindustrien med at udvikle deres forretning på måder, så de hurtigere når deres mål. Indtil nu har de kompetencer mit team og jeg opbyggede gennem 14 år, alle vist sig effektive til at hjælpe andre kolleger med at nå deres drømme og mål. I dag har vi kunder i 15 forskellige lande, primært i Europa. 

Alle klinikker er unikke. Derfor baserer min og mit teams indsats sig på indsigt i den enkelte klinikejers ønsker og drømme for fremtiden. Ud fra disse etablerer vi i fællesskab nogle konkrete mål, udformer en handlingsplan og følger op på progressionen mod målet. 

Selv ambitiøse mål kan nås med en fælles fokuseret indsats. 

Hvis du er blevet interesseret i at tale med mig, står jeg altid til rådighed til en uforpligtende snak. 

KONTAKT

Jeg er altid på udkig efter nye og spændende muligheder for at hjælpe andre i tandlægebranchen.

Lad os skabe en forbindelse og se om vi passer sammen.

bottom of page