top of page
2020_06_09_Jespar Hatt_Business Portrait-4.jpg

Hej

Jeg hedder Jesper Hatt og er uddannet tandlæge.

 

Jeg guider ikke kun tandlæger i ledelse, men også i at opnå balance og profit i deres liv. 


Fra retreats i Italien til transformation af klinikteams. Resultaterne taler for sig selv - fordobling og tredobling af omsætning og overskud inden for få måneder.

 

Mine kunder vælger langsigtede partnerskaber, fordi de ser håndgribelige, transformative resultater. Lad os skabe din succeshistorie sammen. 
Kontakt mig i dag. 

  • Facebook
  • LinkedIn

Min historie

Cand odont. 2003

Klinikejer: 2007-2019

250+ timers efteruddannelse på the Pankey institute

International key opinion leader KaVo 2011-2018

Rådgiver for industrien: KaVo, Straumann, Kuraray, Dentatus 

International speaker, rådgiver & coach: 

  • Klinikledelse

  • Clear aligners

  • Patient kommunikation

Jeg har altid sat mig ambitiøse mål og nået dem.

Da min kone og jeg blev klinikejere i 2008, var jeg overbevist om, at vi skulle være med til at forme fremtidens tandpleje og ændre verden til det bedre - et smil ad gangen. 

Vi nåede at skabe en klinik i Skagen, som blev referenceklinik for flere internationale virksomheder. Internt i tandlægebranchen var der kun få, der troede det var muligt, at skabe denne form for klinik i Skagen.

Det lykkedes os at blive førende indenfor digitale workflows fordi vi havde et dream team med unikke kompetencer indenfor clear aligners (Siden 2008), guidet kirurgi (Siden 2010), digital smile design (Siden 2012) og komplekse restorative behandlinger. 

Vores indsats gav mig en position som international key opinionleader for KaVo.

Gennem 9 år havde jeg mulighed for at præge KaVos produktudvikling, ligesom KaVo gav mig mulighed for at undervise internationalt.

Jeg var den første danske tandlæge, der gennemgik den komplette efteruddannelse hos the Pankey Institute i USA, ligesom jeg fungerede som Pankey mentor i 4 år. Sammen med tandlæge Marc Onuoha skabte jeg et 2-dages hands-on efteruddannelsesprogram i funktionel okklusion og helhedsorienteret behandlingsplanlægning, som vi holdt i klinikken i Skagen.

Vores klinikteam ville revolutionere måden en tandklinik kunne differentiere sig på. I fællesskab beviste vi, at et oplevelsesdesign med unik kundeservice kunne ændre patienters adfærd og opfattelse af klinikkens værdi. Vores tilgang til patienternes oplevelser i klinikken, gav os mulighed for, at mindske det daglige stressniveau, samtidig med at vi var langt mere produktive. 

Tandlæge Jesper Hatt sidder ved en tandlægestol

KONTAKT

bottom of page