top of page
2020_06_09_Jespar Hatt_Business Portrait-4.jpg

Hej

Jeg hedder Jesper Hatt og er uddannet tandlæge.

 

Siden 2018 har jeg været konsulent på fuld tid. 

Jeg hjælper tandlæger og deres teams med at blive mere profitable med en mindre indsats og opnå en større grad af frihed og arbejdsglæde.

  • Facebook
  • LinkedIn

Min historie

Cand odont. 2003

Klinikejer: 2007-2019

250+ timers efteruddannelse på the Pankey institute

International key opinion leader KaVo 2011-2018

Rådgiver for industrien: KaVo, Straumann, Kuraray, Dentatus 

International speaker, rådgiver & coach: 

  • Clear aligner workflows

  • Patient kommunikation

  • Practice management

Siden 9. klasse har jeg vidst jeg ville være tandlæge. 

Jeg har altid sat mig ambitiøse mål og nået dem.

Da min kone og jeg blev klinikejere i 2008, var jeg overbevist om, at vi skulle være med til at forme fremtidens tandpleje og ændre verden til det bedre - et smil ad gangen. 

Vi nåede at skabe en klinik i Skagen, som blev referenceklinik for flere internationale virksomheder. Internt i tandlægebranchen var der kun få, der troede det var muligt, at skabe denne form for klinik i Skagen.

Det lykkedes os at blive førende indenfor digitale workflows fordi vi havde et dream team med unikke kompetencer indenfor clear aligners (Siden 2008), guidet kirurgi (Siden 2010), digital smile design (Siden 2012) og komplekse restorative behandlinger. 

Vores indsats gav mig en position som international key opinionleader for KaVo.

Gennem 9 år havde jeg mulighed for at præge KaVos produktudvikling, ligesom KaVo gav mig mulighed for at undervise internationalt.

Jeg var den første danske tandlæge, der gennemgik den komplette efteruddannelse hos the Pankey Institute i USA, ligesom jeg fungerede som Pankey mentor i 4 år. Sammen med tandlæge Marc Onuoha skabte jeg et 2-dages hands-on efteruddannelsesprogram i funktionel okklusion og helhedsorienteret behandlingsplanlægning, som vi holdt i klinikken i Skagen.

Vores klinikteam ville revolutionere måden en tandklinik kunne differentiere sig på. I fællesskab beviste vi, at et oplevelsesdesign med unik kundeservice kunne ændre patienters adfærd og opfattelse af klinikkens værdi. Vores tilgang til patienternes oplevelser i klinikken, gav os mulighed for, at mindske det daglige stressniveau, samtidig med at vi var langt mere produktive. 

Tandlæge Jesper Hatt sidder ved en tandlægestol
Tandlægeteam hos Hatt Dental Clinic i Skagen øver sig på at tage kliniske fotos
Creative Republic ApS filmer tandlæge Jesper Hatt mens han behandler en patient

I slutningen af 2018 stoppede jeg med at praktisere, for i stedet at fokusere 100% på at arbejde som konsulent, rådgiver og coach for tandlæger og dentalindustrien. 

Gennem kurser, intern kliniktræning og 1:1 online rådgivning og coaching hjælper jeg tandlæger med at opnå bedre resultater med en mindre indsats, så de får større grad af frihed, en højere løn, mindre stress og mere arbejdsglæde. 

Dentalindustrien og tandlægekæder hjælper jeg med at opnå bedre resultater gennem forbedring af interne workflows, der forbedrer salg samt medarbejder- og kundetilfredshed.  

Implementering af effektive og profitable clear aligner workflows er et særligt fokusområde. I særdeleshed implementering og delegering af opgaver, samt effektiv patientkommunikation der giver lyst til at investere i orto-restorativ behandling med Invisalign, ClearCorrec, SureSmile eller Spark. 

Hatt Consulting har nu kunder i 15 forskellige lande, primært i Europa, USA, Canada og Australien. 

Vil du have en uforpligtende snak, står jeg altid til rådighed. 

KONTAKT

bottom of page