DIN KLINIK

Større overskud - mere frihed

Flere patienter

Bedre behandling

Mindre bøvl

HVORFOR?

Du kan udvikle eller afvikle din klinik.

Der findes ingen mellemvej. 

Mit team og jeg hjælper nye og erfarne klinikejere med de aspekter, der relaterede sig til: 

 

Se dig omkring på siderne her, læs vores blog eller kontakt os.

Vi står klar til at hjælpe dig med at nå dine drømme.

Hvis din klinik ikke har en sund økonomi og udvikler sig positivt, vil klinikken ikke være i stand til at levere en bedre behandling til patienterne. Du vil ikke kunne behandle dit personale bedre, du vil ikke kunne behandle dine leverandører bedre og du vil faktisk heller ikke kunne behandle dig selv bedre. 

Guide til alt du har behov for at vide om lønsom klinikdrift.

SÅDAN ØGER VI DIN KLINIKS OVERSKUD

Ved konsekvent at fokusere på valg, vækst og værdi

De fleste rådgivere  fokuserer på enten ledelse eller markedsføring. Aldrig hele værdikæden, fra patientens første kontakt, til behandlingen er overstået og patienten henviser andre patienter til klinikken. 

Vi er et performance team, der gør 1 investeret krone til 3 kroner for dig. 

Nedenfor ser du de services vi er kendt for.

01

VALG

Vi træner dig og dit team, så alle kommunikerer med henblik på at udøve indflydelse på patienternes valg af behandling. Altid til patientens bedste. 

02

VÆKST

Du bliver trænet i anvendt ledelse mens vi hjælper dig med at udvikle et high performance team. Dit team rykker klinikken mod din drøm. I behøver ikke længere arbejde så meget for at tjene mere.

03

VÆRDI

Din klinik tiltrækker patienter, der passer optimalt til dig, fordi patienterne hører historier om klinikken, der er i overenstemmelse med deres egne værdier. Når patienterne træder ind og mødes af dig og dit team, er oplevelsen i klinikken i overenstemmelse med deres forestilling, hvilket fører til flere henvisninger og en nemmere dialog om behandling.

SÆT RETNINGEN

Dit liv forandrer sig hele tiden og dine behov og mål forandrer sig med dem. For at opnå dine drømme og mål, er det vigtigt du har ressourcer nok og bevæger dig i den rigtige retning.

Derfor er det er vigtigt, at starte med at arbejde med en konsulent, der kan hjælpe dig hurtigere mod målet.

Tag et kig på siderne her. Vi håber de kan inspirere dig til at få en endnu bedre klinik, der er sjov og behagelig at arbejde i og som giver dig friheden til at leve det liv du ønsker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende.

TILTRÆK

Få flere patienter, der betaler med glæde

 

HVORFOR SKABE VÆRDI?

Når du skaber værdi for dine patienter vil det rygtes.

 

Understøt det positive rygte og du vil opnå en klinik, hvor nye patienter tiltrækkes med minimal indsats.

Giv dine patienter en oplevelse i klinikken, der giver en følelse af ekstremt stor værdi. Så får du en fast strøm af nye patienter, der passer optimalt til den måde du ønsker at praktisere.

Du er nu på vej til konstant at kunne arbejde mindre, tjene mere og nyde din frihed. 

HVORDAN GØR MAN DET?

Din klinik og din historie er unik. 

Det er alle klinikkens positive, unikke, kvaliteter, der skal gennemsyre hele patientens oplevelse. Ikke blot i 1 eller 2 interaktioner med klinikkens personale, venteværelset eller hjemmesiden. Men med alle de interaktioner, som patienten har med klinikken. 

Når dine patienter træffer gode valg og klinikken har implementeret systemer for vækst, kan du begynde, at implementere værdiskabende systemer. Det hele starter med din vision. 

Først når du ved hvad du vil opnå, kan andre hjælpe dig med at komme i mål.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vil du have fyldt aftalebogen eller ønsker du at tiltrække specifikke behandlinger? Så kan vi hjælpe med din markedsføring. 

Hvis du ønsker en mere helstøbt brandingstrategi, kan vi sammen opbygge en fortælling om din klinik. Vi udarbejder en plan for implementeringen, træner dit team og sørger for at du har lækre billeder og videoer, der understøtter dit brand på alle medieplatforme. 

Vi sørger for at markedsføre din klinik så du får det antal nye patienter du ønsker, i det tempo du ønsker. 

Hvor meget og hvor hurtigt?

Det bestemmer du. 

DIN SUCCES

Vi tror på, at kunst og videnskab bør gå hånd i hånd for at skabe både smukke og profitable resultater. 

Tandbehandling bør være smukt og inspirerende. 

Det kræver du har en hverdag fuld af overskud. Både mentalt og finansielt. 

Det får du, når dine medarbejdere bakker dig maksimalt op. Når dine patienter accepterer dine anbefalede behandlinger. Når du får nye patienter, der alle betaler med glæde og taknemmelighed. Du skal opleve det, der giver dig en følelse af succes hver dag. 

Lad os hjælpe dig med, at få patienter, der ønsker sig bedre behandlinger, så du kan arbejde mindre og tjene mere. 

Vi glæder os til at kunne fejre din succes sammen med dig!

VORES KUNDER

  • Enkelmandspraksis

  • Store klinikker med over 20 behandlere

  • Klinikejere med få års erfaring til 35 års erfaring

  • Startups

  • Dentalindustrien

Aktuelt har vi kunder i 6 forskellige lande: 

Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz, Sverige & Finland

KOMMUNIKATION

Hvis dine patienter fravælger den bedste behandling, går det ud over deres sundhed. Du får ikke brugt de kompetencer du har brugt tid og penge på at opbygge. Det har en negativ effekt på klinikkens økonomi. 

 

PATIENTENS VALG

Din indflydelse kan gøre hele forskellen

- Hvordan kommunikerer du og dit team med patienterne?

- Hvor, hvornår og hvordan præsenterer du din behandlingsplan?

- Hvor mange patienter accepterer den bedste behandling?

- Betaler dine patienter en fair pris med glæde?

- Har klinikken et system til at følge op på præsenterede planer?

- Hvordan implementerer klinikken ny viden?

- Hvordan træner teamet sine kompetencer?

- Har du en plan for hvordan i løbende bliver bedre?

 

Når vi rådgiver dig, er det altid ud fra DINE behov. Sammen finder vi ud af hvad der er det rigtige, hvornår og hvordan, så det passer nøjagtigt til dig.

Helt almindelige klinikker i flere forskellige lande, har tiltro til, at vi kan hjælpe dem med, at få flere patienter til at vælge den behandling de har behov for. 

 

Patienternes accept af behandling,  er nøglen til sunde og glade patienter, til at få brugt dine kompetencer og til finansiel succes.

DINE VALG

Vejen til flere bedre behandlinger

Dén ene faktor med størst betydning for salg af optimale behandlinger, ligger i din evne til at skabe fantastiske relationer til dine patiententer. Det er ikke nødvendigt at opbygge relationer over en 10 årig periode, for at kunne opnå patientens tillid. Det kan gøres i løbet af en enkelt konsultation.

Over de sidste 15 år,  har vi gennemtestet og forfinet adskillige metoder til at få større indflydelse på patienternes valg af behandling.

Vi kan hjælpe dig med at kommunikere med dine patienter, så dine patienter forstår værdien i dine anbefalinger, ønsker den optimale behandling og hvor prisen ikke er den afgørende faktor. 

BEDRE BEHANDLINGER 

En win-win situation for alle involverede parter.

BEDRE ØKONOMI

Når patienterne har fået den rigtige behandling, forlader de klinikken og fortæller deres venner og bekendte om deres fantastiske oplevelse og hvorfor det har været alle pengene værd, at investere i optimal tandbehandling hos dig. 

MINDRE STRESS

Klinikkens generelle stressniveau falder når du udfører helhedsorienterede behandlinger. Økonomien bliver bedre og dit behov for at bruge timer ved stolen mindskes. Du tager igen på arbejde fordi du har lyst. 

Én eller flere?

De fleste patienter drømmer om én tid, til at få lavet alt hvad der skal laves ved tænderne. Hvis du tilbyder dine patienter helhedsorienteret behandling, hvor alt kan laves på kortest mulig tid, tilfører du patienterne større værdi. Spørg dig selv om du normalt laver én eller flere kroner ad gangen?

Du kan lære mere om patientkommunikation, der fører til salg af helhedsorienterede behandlinger, på vores blog, kurser, in-house træning i din klinik og i vores Market management kurser

Alternativt kan du sende en email til os og få svar på dine spørgsmål.

EKSEKVÈR

En forudsætning for succes er vækst. Vores metoder giver dig hurtigt resultater. Dit team bliver motiveret og tager ansvar for klinikken, så du ikke skal bekymre dig om alt. Klinikkens økonomi forbedres så du får friheden til at leve det liv du drømmer om.

 

HVAD ER

PLANEN?

Det er muligt at finde unfair konkurrencefordele i alle brancher. 

Hvis du er træt af konkurrencen eller markedsvilkårene, der hvor du aktuelt befinder dig. Så gør noget ved det. Du behøver ikke nødvendigvis flytte din klinik eller dig selv fysisk. En mental forandring kan gøre underværker. Sørg for at fokusere på mulighederne frem for begrænsningerne. 

Start med at være kreativ - skab din vision. Skriv den ned og begynd dagligt, at arbejde dig hen mod realiseringen af din drøm.

HØJERE OMSÆTNING

For at give dig den personlige frihed du fortjener, har du brug for: øget omsætning, styr på udgifterne, det bedste team og de rigtige systemer, der passer til din vision.

Det er vigtigt, at fokusere på hvordan du kan øge indtjeningen med en mindre personlig arbejdsindsats. Kun på den måde kommer din klinik i balance med dit privatliv.

 

Vi arbejder konstant på, at bringe dig i en situation hvor klinikken understøtter dit liv - ikke omvendt.

STYR PÅ UDGIFTERNE

Hvis du har taget ejerskab af din ledelse, kan du roligt dele klinikkens tal med dit TEAM.

 

Klinikkens nøgletal er som en pointavle, hvor i kan aflæse jeres succes. Dit TEAM skal kende til tallene og vide hvilke de kan- og hvilke de ikke kan påvirke. 

Hvis du uddellegerer opgaver og slipper dit TEAM's kompetencer løs, med de rette forudsætninger, har du udgangspunktet for ultimativ succes. 

Når vi kender din vision, kan vi vise dig step by step, hvordan du kan få et vinderteam, øge omsætningen, reducere udgifterne og øge klinikkens overskud, indenfor rammerne af dine drømme, uden at du skal arbejde mere.

INDIVIDUEL COACHING

Fast track til din succes

Hvad kan du gøre i dag for at bringe dig tættere på dine mål i morgen?

Varige ændringer kræver gentagelse. For at holde fokus på dine mål, anbefaler vi, at du bruger en personlig coach.

Du bestemmer, hvor længe og hvor meget du har brug for vores hjælp. Der er ingen bindingsperioder eller kryptiske kontrakter. Vi er der for at hjælpe dig med at opnå den succes, du ønsker. Vi svigter dig ikke. 

 

Kontakt os uden forpligtelse for at finde ud af, om vi er det rigtige match til dig.

EJERSKAB

Det handler om lederskab - din måde at drive din klinik. 

De bedste ledere tager ansvar. Ikke kun for egne handlinger, men for ALLE handlinger i organisationen. Det er vigtigt du tager ansvaret for alt hvad der ikke går efter planen og giver dit team anerkendelsen for succeserne. 

Hvis dit team ikke når deres mål, er det fordi du ikke har instrueret dem korrekt, givet dem ressourcerne eller tiden til at kunne udføre opgaven. 

Først i det øjeblik du tager det fulde ansvar for klinikken, har du en chance for at opbygge en vinderteam. 

Hvorfor vælge

HATT CONSULTING

Det betyder noget, men ikke alt, hvor mange store cases du og dit team udfører. Dit team har brug for en klar retning og de rigtige systemer for at være produktive og rentable. 

Hvis der er revner i lederskabet, eller en defekt værdiskabende strategi, vil selv de bedste salgskompetencer ikke være i stand til at kompensere for manglerne og skabe en rentabel praksis. I sådanne tilfælde veksles ingen af dine anstrengelser til kontanter i banken. Du risikerer bare at smide alle dine hårdt tjente penge ud.

Vi bruger tid med dig, på at finde frem til kernen af hvordan din virksomhed fungerer bedst. Sammen med dig, finder vi frem til hvilke patienter, der er dine drømmepatienter og hvordan du mest effektivt tiltrækker og behandler flere af samme slags. Uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig med den rette strategi. 

 

Sammen med dig arbejder vi på, at opbygge en kraftfuld ledelse, der understøttes af logiske systemer, som alle i teamet følger, fordi de giver mening og passer til medarbejdernes adfærd. Vi udarbejder og træner dit team i en unik serviceprotokol, der guider dine patienter gennem oplevelsen i klinikken, på en måde så din klinik giver patienterne en fantastisk oplevelse af værdi. Hele teamet bliver trænet i at kommunikere med patienterne på en måde, der øger patienternes lyst til at få udført den optimale behandling hos dig.

 

Men det er ikke alt. Når klinikken er optimeret internt, rådgiver vi dig, så du får den mest effektive markedsføringsstrategi, der får nye drømmepatienter til at strømme til klinikken, måned efter måned, for at få dig til at udføre deres tandbehandling. 

Med andre ord, får du færre bekymringer og mere tid til at nyde livet og tiden med din familie.

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon