top of page

Tilfør din viden

Når vi tilfører vores viden, etablerer vi langvarige realtioner med alle vores patienter. Ved at gøre dette, hjælper vi dem med at bevare alle deres tænder gennem hele livet. Det medfører, at patienterne bliver ambassadører for klinikken og for optimal tandpleje. Hvis vi oversætter disse mål til virksomhedssprog, handler det grundlæggende om branding og marketing.Når vi udvikler en forståelse for patienternes unikke ønsker og behov.

Når vi er i stand til at imødekomme disse unikke ønsker og behov.

Når vi er i stand til tydeligt at formidle viden om de services vi tilbyder og få patienterne til at få lyst til at investere i den behandling, der på bedste faglige vis imødekommer patienternes ønsker og behov.

Da opnår vi en position, hvor vi er i stand til at markedsføre os på en effektiv og prisvenlig måde, der overgår ROI (Return on investment) fra enhver anden markedsføringsstrategi.


Det de fleste af os ønsker er, at opbygge patientrelationer baseret på tillid. I starten markedsfører og sælger vi vores omsorg, vores faglige kompetencer og vores evner til at vurdere den rette behandling for den enkelte patient. Når vi vedholdende fastholder fokus, vil det i det lange løb resultere i, at vores patienter stoler på os.


Dette er det 4. element i L.D. Pankeys filosofi om "lykke i tandpleje"

  1. Kend dig selv

  2. Kend din patient

  3. Kend dit arbejde

  4. Tilfør din viden

Hvordan tilfører vi vores viden?

At tilføre vores viden, handler om, at administrere vores ressourcer så vi kan levere den bedst mulige behandling til alle vores patienter. Med en intention om at gøre alle patienter til missionærer for vores klinik og vores kompetencer og derved skabe glæde for os selv i vores eget liv.


Klinikstruktur

Det handler om at strukturere klinikken optimalt. Hvordan organiserer vi arbejdsgange og personale på en måde, så vi skaber en klinik, som vi styrer. Frem for at have en klinik, der styrer os.

Husk: Det handler om at klinikken skal understøtte vores liv. Vi ønsker ikke at leve det liv der er tilbage, når klinikken har drænet os for kræfter og energi.


Patient-oplevelsen

Når vi har styr på den grundlæggende organisation. Begynder vi at se på hvordan vi kan guide patienten gennem klinikken på en måde, så vi maksimerer vores evne til at "kende patienten".

Dernæst ser vi på hvordan vi kan gennemgå en forundersøgelse og en undersøgele, der inddrager patienten i sin egen helbredstilstand. Det gør os i stand til at skabe en helhedsorienteret behandlingsplan, som vi til sidst kan præsentere for patienten, på en måde så patienten får lyst til at investere i optimal oral sundhed.


Vores adfærd

Vi skal have styr på hvordan vi kan undgå at udelade vigtige detaljer i vores arbejde.

Vigtige detaljer kan f.eks. være at lave en krone med perfekt kanttilslutning, men at glemme at fokusere på kontaktpunkternes udformning mod nabotænderne eller hvordan emerging profile skal udformes for at imødekomme optimal hygiejne, funktion og æstetik.


Vi skal holde fokus på at undgå kompromisser, hvor vi bevidst udviser ligegyldighed i vores arbejde. F.eks. når vi tillader patienter at diktere et kompromis, der måske nok er billigere her og nu, men reelt er til skade for patienten i det lange løb.

Mange tandlæger har et stort fokus på at tiltrække flere nye patienter gennem ekstern markedsføring. Men overser alt det tandlægearbejde, der mangler at blive udført på de patienter, der allerede er tilknyttet klinikken. Hvis vi ser på alle de ubehandlede tænder, der årligt går ud gennem døren i vores klinikker. Ville ingen tandlæger have behov for at bekymre sig om økonomi.

At eliminere udeladelse og kompromisser, kræver fokus, disciplin og forpligtelse.


Det handler alt sammen om, at tilføre vores viden på de rette steder, på de rette tidspunkter.


Styrer du klinikken?

eller styrer klinikken dig?

I næste uge handler det om en af de største stressfaktorer for klinikejere i dag. Den daglige drift af klinikken.


Hvis du vil være sikker på at få en notifikation om det kommende opslag, skal du:

  1. Trykke på "login" øverst i højre hjørne af siden og følg anvisningen, så får du automatisk en mail med et link direkte til det nyeste blogopslag en gang om ugen. Desuden modtager du en mail med et link til flere gratis guides, tips og tricks.

  2. Følge min facebook side, hvor jeg ugentligt uploader links til bloggen og jævnligt poster tips og tricks. Du kan følge linket til siden her.

Online

På vores online kursusportal, kan du læse om de kurser og workshops vi holder i løbet af 2021. Hvis du vil være bedre til at opnå accept af komplekse behandlinger (typisk behandlinger over 25.000,- dkr.), vil jeg anbefale dig at se på kurset: salgspsykologi 2.0 i Århus eller salgspsykologi 2.0 i København. Tak fordi du læste med.

Tandlæge

Jesper HattT: +4561272228


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page