Gør dine drømme til virkelighed

Jeg brænder for at hjælpe andre med at nå deres drømme.


I sidste uge skrev jeg om hvordan du med fordel kan reflektere struktureret over din fremtid og forme den som du ønsker. Det er formodentligt den mest effektive måde du kan arbejde med klinikoptimering. Hvis du ikke fik læst det opslag, vil jeg anbefale dig, at starte her. Denne uges opslag samler op og giver dig:


5 konkrete råd til hvordan du får dine drømme til at blive virkelighed.


Gør drømme til virkelighed

1. Har du defineret din vision?

Som jeg skrev i sidste uge, er det ekstremt vigtigt, at du får sat ord på dine drømme og skrevet dem ned så andre kan forstå dem. Det er muligt du aldrig kommer helt i mål med dine langsigtede drømme og visioner. Men når du har skrevet dem ned og arbejder struktureret med at nå dem, så kommer du tættere på, end hvis du fortsætter som du plejer.

Hvordan vil du realisere dig selv? Skriv det ned lav din vision. Følg linket her og download en gratis, ultra kort guide (succesfordobling) til at komme videre. Downloadsiden er gratis tilgængelig for alle medlemmer af bloggen. Er du ikke medlem, kan du følge linket her og tilmelde dig gratis.

Lad være med at holde dig selv tilbage når du skriver dine visioner. Glem janteloven og slip drømmene fri. Ingen andre behøver se dine drømme på dette stadie. Så hvorfor ikke slippe fantasien løs og stræbe efter de vildeste drømme?


2. Definer dine delmål

Hvor visionen beskriver din ultimative drømmedestination, er delmålene specifikke resultater, som du opnår i små skridt på vejen mod din drøm. Tænk på din vision som slutdestinationen på en lang rejse i bil og målene som afkørslerne undervejs. Når du bryder visionen ned i små og overskuelige delmål, vil drømmen ikke længere være så fjern en illusion. Men begynde at manifestere sig for dig i virkeligheden.

Skrevne mål - Hatt

3. Lav en liste med de problemer du skal arbejde på.

Du vil opleve, at der er nogle stopklodser, der står i vejen for din rejse mod dine drømme. Nogle gange kan det føles som en ufremkommelig jungle med mange stopklodser. Andre gange synes vejen som en nyasfalteret motorvej uden trafik og helt fri for stopklodser. Begge dele er helt normalt.

Stopklodserne kan forhindre dig i at nå dine mål. De kan være omstændigheder i dit liv, det kan være din personlighed, din relation til andre mennesker, din attitude, din måde at løse problemer på, og meget andet. Det er vigtigt, at identificere disse stopklodser for at kunne overkomme dem. Efterhånden som du overkommer stopklodserne, vil det virke meget mere sandsynligt at nå dine drømme.


4. Opbyg en step-by-step handlingsplan.

Enhver rejse på flere tusinde kilometer starter med det første skridt.

Når du bryder din lange rejse ned i ganske små, håndgribelige steps (mål), begynder du at definere en rute, der automatisk angiver din fremtidige retning. Du kan nu tegne denne rute ind på et kort og dermed visualisere vejen til dine drømme.

Husk at være meget specifik omkring dine mål.

Hvad skal du opnå - helt konkret?

Hvilke ressourcer stiller du dig selv og dit team til rådighed for at nå målene?

Hvem har ansvaret?


5. Sæt massiv handling bag ordene

Planer har ingen effekt så længe du ikke sætter handling bag ordene. Det er derfor det hedder en Handlings-plan At handle på dine målsætninger og bevæge dig fremad, vil give dig en tilfredsstillende følelse af fremdrift mod dine drømme. Det styrker selvtilliden og skaber mere energi. Efterhånden som du begynder at opleve de positive resultater du arbejder dig frem til i én del af dit liv. Vil den tilfredsstillelse du oplever, sprede sig til andre dele af dit liv.


Handling vil også gøre dig opmærksom på ændringer, du ønsker at foretage undervejs. Det er godt at huske på, at drømme og delmål ikke er skåret ud i granit uden mulighed for at blive modificeret. Drømme er per definition flygtige og flytbare. Derfor vil du med sikkerhed opleve, at du, over tid, vil modificere nogle af dine drømme. Hvilket er helt normalt.


Når du har skrevet dine mål for hvert område af dit liv. Når du har defineret hvad du ønsker at opnå med hvert område af dit liv og har udviklet en handlingsplan, der skal bringe dig mod målene. Så er det tid til at sætte handlingsplanen ind i en kalender.

For hvert eneste mål i dine handlingsplaner, skal du definere hvor du vil være om 10 år - i løbet af 2021 - om en måned - om en uge - i morgen - i aften.


Ja det tager tid, at følge ovenstående opskrift og ja, det er helt naturligt at fejle undervejs. Det er dog et faktum, at de mennesker, der vælger at følge denne model (jeg vil ikke tage æren for at have udviklet den - der er MANGE andre, der har beskrevet den før mig) har langt større sandsynlighed for at opnå succes, end de der ikke følger den.


Husk på, at hvis det var ekstremt nemt, ville alle andre allerede gøre det her.

Det er ikke nemt.

Det kræver mentale kræfter og fokus.

Men når du gør betaler prisen, vil jeg garantere dig resultater.

Nogle gange går det langsomt, andre gange hurtigt.


Værdifulde råd om målsætninger

Hatt - tidsoptimering

Brug tid hver uge.

Sæt tid af hver uge til at gennemgå dine mål og evaluere hvor langt du er nået i fht. din handlingsplan. Hvad holder dig fra at nå dine mål? Hvad er årsagen til at nogle deadlines er blevet skubbet?