Er gode råd dyre II?

Opdateret: 3. nov. 2020

Dette opslag er 2. del om klinikkens rådgivere.


Af og til kan det være vanskeligt, at holde styr på hvilke rådgivere, der tilfører klinikken værdi, samt hvordan og hvornår de gør det.


Hvornår er den høje regning for din markedsføring f.eks. ok og hvornår betaler du for "varm luft"? Hvilken rolle spiller IT supporteren? Kan du selv gøre det ligeså godt? Er en produktspecialist en rådgiver? Skal jeg gøre det samme, som de andre i branchen?

Det er alt sammen spørgsmål, som jeg vil forsøge, at komme nærmere et svar.Dentaldepot

Man kan diskutere om et dentaldepot har en rådgivende rolle eller ej. Faktum er, at alle tandlæger oplever de betaler for meget for deres forbrugsvarer. Hvis prisen er høj i fht. selve produktet, bør der være en service tilknyttet. Det kan f.eks. være ekspreslevering indenfor 1-2 timer (Amazon arbejder på dette). Det kan også være, at depotet tilbyder exceptionel god rådgivning omkring de produkter, som de sælger.

Da jeg havde min praksis, oplevede jeg altid den mest kompetente rådgivning hos Nordentas telefonsælgere- og supportere. Så når jeg manglede en bestemt dims til et apparat, der var gået i stykker (f.eks. filholderen til apexlocatoren) kunne jeg altid ringe til Nordenta, som i løbet af meget kort tid, ville finde frem til præcist det jeg manglede.

Det var en service jeg ikke kunne få hos andre danske dentaldepoter og som gjorde, at jeg købte en del varer hos dem.