top of page

Hvad kan video gøre for dig på facebook?

Opdateret: 3. nov. 2020


Hvis du læser markedsføringsloven vil du opdage at tandlæger har begrænsede muligheder for at markedsføre sig med levende billeder. Video bliver anset for værende særligt effektiv markedsføring....

Jeg ved ikke med dig. Men mit indtryk er, at lovgiverne er noget bagud i forhold til virkeligheden. Video er måden vi kommunikerer på i dag. De fleste mennesker i vores del af verden er så dygtige, at de ikke engang ser eller hører irrelevant markedsføring. Uanset mediet.

"Hvorfor skal jeg så beskæftige mig med video?"

Du bør overveje at bruge video i din kommunikation. Ikke fordi det er hipt eller meget brugt. Men fordi de sociale medier og google favoriserer indhold med levende billeder. Netop fordi ingen gider læse lange tekster, men hellere vil se lækkert video indhold.

Youtube.com indeholder mere materiale end alt alle verdens tv selskaber har produceret siden deres opstart tilsammen!!!!

Hvis du vil have et eksempel på hvordan en hjemmeside med levende billeder KAN se ud. Eller du vil i kontakt med én af landets dygtigste producere. Så prøv at følge linket her til Creative Republic skabt af producer Jesper Bøjlund.

Hvis du vil have hjælp til at skabe bedre indhold med eller uden levende billeder, så send os en mail: mail@smiledesign.dk


Jesper_Bøjlund_Creative_Republic_tandlæge_Hatt

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page