top of page

Få et smukt smil designet

Opdateret: 4. nov. 2020


SMILE DESIGN

DESIGN DIT EGET SMIL


Naturligt smil

Et blændende, hvidt smil med fine æstetiske detaljer, der passer perfekt til dit ansigt og din personlighed. Et sådant smil, som vi alle kan værdsætte, er ikke blot noget, der skabes ved tilfældighed. Ved hjælp af avanceret teknologi inden for kosmetisk, ‘Smile Design’, er det muligt at foretage kosmetiske forbedringer, der lever op til dine forventninger. Smilet er altid præcist udformet efter hver enkelt patients ønsker og behov.

Ved at anvende avanceret teknologi som bla. inkluderer digital fotografering, smile simulering og individuelt designede modeller af dit nye smil. Kan vi hjælpe dig med at visualisere dit fremtidige drømmesmil, før din behandling er påbegyndt. Dette meget vigtige trin i den kosmetiske proces, bidrager til at du bedre kan forudsige resultatetet af behandlingen.

FORDELENE VED SMILE DESIGN


Smile design

Jeg mener, at den største fordel ved at benytte Smile Design teknologien er, at patienterne involveres i behandlingsprocessen med det samme. Design-teknologien gør det muligt for dig, at designe din egen behandling ud fra dine ønsker om hvad der skal restaureres eller forbedres ved dine tænder. Ved at visualisere dine muligheder, bliver det nemmere for dig at beskrive, hvilke ønsker du har.

Kommunikationen mellem tandlægen og dig forbedres også betydeligt, når man benytter Smile Design inden en kosmetologisk behandling. Som behandler får vi mulighed for at vise, hvad vi mener, der vil passe bedst til dig og vise dig hvad der vil være muligt at lave. Det kan bidrage til at give dig en vis tryghed, da en visualisering mindsker sandsynligheden for misforståelser og sikrer, at der foretages lige præcis den kosmetologiske behandling, som du efterspørger.

Ønsker du at forbedre dit smil, og kunne du godt tænke dig at få visualiseret, hvordan dine tænder kan komme til at se ud, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kan rådgive og vejlede dig om dine muligheder for et forskønnet smil. Ved at benytte Smile Design kan vi i fælesskab undersøge, hvad der gør dit smil unikt og hvordan det kan forstærkes med et naturligt smukt resultat.

Ved hjælp af Smile Design kan jeg skabe præcis det smil du ønsker. Et smil, der både matcher din personlighed og identitet – og samtidig tager højde for dine specifikke proportioner. Kunne du godt tænke dig at besøge vores klinik til en samtale om dine ønsker for dine tænder – og vil du gerne have visualiseret dem, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.


Smile style
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page