top of page

Sådan undgår du knækkede tænder.

Opdateret: 4. nov. 2020


GÅR TÆNDERNE I STYKKER?

Oplever du, at dine tænder knækker eller går i stykker? Tænder, der knækker eller går i stykker, kan laves så det ikke sker igen.

Læs her hvordan.

UNDERSØGELSE

  • Kompetencer til at finde årsagen er forholdsvis sjælden i Danmark. Find en tandlæge, der er uddannet på “the Pankey Institute” og “Dawson Accademy”. De har de rette kompetencer. Det er fortsat ganske få tandlæger i Danmark, der har taget efteruddannelse på disse steder. Uden forståelse for årsagen, kan den rette løsning ikke findes.

  • Test af bidfunktion – evt. ved brug af skinneterapi.

  • Digital behandlingsplan og diagnostisk waxup. Se behandlingsplanen FØR der bliver lavet noget ved tænderne. Så ved du hvordan det kommer til at se ud og hvad det kommer til at koste. FØR vi påbegynder behandlingen. På den måde, er det dig der er i kontrol med hvad der sker og hvornår. Det synes vi giver dig en bedre oplevelse.

På vores facebook side kan du se eksempler, der viser hvordan vi har behandlet patienter med slidte og flækkede tænder.


BEHANDLINGSFORLØB

  • Testfase – En ekstremt vigtig del af en komplet behandling. Hvis ikke der testes hvordan den endelige behandling kan komme til at se ud og føles. Vil den endelige behandling bero på held. Det synes vi ikke du skal udsættes for. Vi vil give dig en oplevelse af kontrol, så der hele tiden er styr på hvert enkelt step i behandligen. Hvis noget knækker i testfasen (der kan strække sig fra 14 dage til 12 måneder) er det et tegn på, at noget skal ændres i forhold til den oprindelige plan. (plastik knækker indenfor 14-30 dage. Porcelæn knækker først efter 1-4 år efter behandlingen er udført. Hvem har så ansvaret? Det vil vi gerne have afklaret før vi påbegynder en behandling med porcelæn)

  • Endelig behandling – efter afsluttet testfase.

  • En komplet helhedsorienteret behandling kan være utroligt mange forskellige typer af behandlinger. Hver enkelt patient bør have en individuel plan og behandling. Derfor er det også meget vanskeligt at forudsige hvad det kan koste. Vi er nød til at se dig før vi kan vurdere behandlingsbehovet og derefter give et pris overslag. Om du vælger at få foretaget hele behandlingen med det samme, en del af den eller splitter planen op over flere år, er op til dig. Det er bare vigtigt at DU kender din egen plan. For så har du kontrollen og en vis sikkerhed for at nå dit mål.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page