top of page
Smilende pige

EKSTERN BLEGNING

Gratis guide

Tak for forespørgslen på Facebook. 

 

Nederst til højre finder du min blegeprotokol i pdf format.

Læg mærke til, at den øvre grænse for hvor længe du kan blege aktuelt ligger omkring 12 måneder. 

(jeg har bleget enkelte i 3-4 måneder før de fik den ønskede effekt. Pascal Magne bleger af og til i op til 12 måneder, så vi behøver altså ikke være så nervøse). 

Klinikblegning - Hvorfor ikke?

Dengang vi stadig måtte blege med 35-40% H2O2 brugte jeg Zoom klinikblegning kombineret med skinneblegnning.

Set ud fra en kost-benefit analyse kan de på INGEN måde anbefales at foretage klinikblegninger.

Og slet ikke i dag, hvor H2O2 koncentrationen er så lav.

Hvis du fristes af blegelamper, laserlys, klinikblegninger eller lignende, så kontakt mig lige først.

Så laver vi lige et fælles regnestyke over hvor meget det kommer til at koste klinikken pr. blegning (læs hvor mange penge du sender efter patienten hver gang)

Fordele ved ekstern blegning

Hvis du ikke fik læst mit blogopslag om ekstern blegning, vil jeg anbefale dig at følge linket her. Jeg er sikker på, at det vil inspirere dig til at få sat flere patienter i gang med at blege tænder.

 

Jeg vil gerne udfordre dig en smule - inden d. 1. maj vil jeg gerne have dig til at starte 3 blegninger op - når du har læst blogopslaget, er jeg sikker på, at du kan nå målet.

 

Send mig en email når du kommer til 1. maj og fortæl mig hvordan det er gået😊 (Under forudsætning af, at du kan holde dig indenfor de rammer, som SSI og regeringen har udstukket - ellers må jeg jo bare vente lidt længere på din mail)

 

Obs et enkelt ekstra tip: 

Sensibilitet

Hvis du kan se der er infraktioner, usurer eller gingivaretraktioner, bør du pensle hele tandoverfladen med Gluma desensitizer 1 min. forud for den eksterne blegning. Dette nedsætter følsomheden MARKANT gennem hele blegeprocessen. 

Jeg kender til amerikanske kolleger, der som standard indsætter en Optragate og pensler alle tænder forud for enhver skinneblegning. 

Du kan også lade patienterne blege med daywhite 1 time om dagen og lade dem sove med Relief ACP (Philips) eller UltraEZ (Ultradent - fås som gel i sprøjter eller i prefyldte engangsskinner - køb sprøjterne) om natten. 

For mere information om Philips produkter, anbefaler jeg at du kontakter Helle Thornslev. Du kan finde hendes kontaktinformationer her

Hvorfor Daywhite eller Nitewhite?

Gennem en testperiode på ca. 2 år, prøvede vi nærmest alle tilgængelige produkter af i klinikken. 

Helt overordnet er blegegel, blegegel.... Og så alligevel. 

Vores valg faldt på produkterne fra Philips fordi de er pakket pænt ind, indeholder alt hvad vi skal bruge, der er nok gel (køb kit med 6 sprøjter) og vigtigst af alt: De skal ikke opbevares på køl. Det med køling kan forekomme en smule overdrevet. Men tro mig. Vi har oplevet at få tilsendt produkter fra dentaldepoterne hvor der var enorm forskel på effekten... På samme patient. Ved nærmere eftersyn kunne vi konstatere, at der var tale om forskellige batchnumre og produktionsdatoer. Hvilket fik os til at konkludere, at enten kunne patienten ikke finde ud af at opbevare produkterne på køl (MEGET sandsynligt) eller også var der måske også problemer med opbevaring hos depoterne og under transport. Hos Philips(tidligere Zoom fra Discus Dental) oplevede vi aldrig disse problemer. 

Da vi vægtede sikkerhed for effekt højere end alt andet, valgte vi at gå med Philips. 

I en periode pakkede vi vores egne kits, med egne tandplejeprodukter i pakker med klinikkens branding. Det blev dyrt og besværligt, hvorfor vi gik tilbage til standartpakken fra Philips. Det røg så i en lækker pose (med klinikkens branding) sammen med de produkter vi anbefalede sammen med og efter blegning. 

Jeg kommer nok til at skrive lidt mere detaljeret om vores proces fra start til slut, i et kommende blogopslag. 

Hvis du er interesseret i dette, så meld dig til bloggen. Det gør du ved at trykke på "login" øverst i højre hjørne. Så får du en mail med et link til det nyeste opslag en gang om ugen. 

Flere fordele

Som jeg skriver i blogopslaget, er blegninger en super måde, at få patienter til at blive mere opmærksomme på deres egne tænder. 
Ekstern blegning er bevist at nedsætte forekomsten af caries (hvorfor dette sker er fortsat en akademisk diskussion så vidt jeg ved). 


Patienter der bleger deres tænder, efterspørger mere helhedsorienteret behandling og er mere opsatte på at få den bedste-, frem for den billigste behandling. Ofte skal vi blot lytte ordentligt efter hvad patienterne siger og respondere hensigtsmæssigt på dette. 

Hvis du vil have flere patienter, der siger "ja tak" til dine behandlingsforslag, så meld dig til en af vores kurser i salgspsykologi. 


Tryk på linket her, eller se dig omkring på hjemmesiden, og se hvilke kurser vi tilbyder de kommende måneder 
(Du får VIP behandling så længe der er et forsamlingsloft på 5 personer. Idet hvert kursus maksimalt kan have 4 deltagere. Det er hyggeligt, intimt og super givende - De sidste evalueringer viser, at 100% ville anbefale kurserne til deres kolleger)

 

2020_06_09_Jespar%20Hatt_Business%20Port

Mange venlige hilsner 
Tandlæge
Jesper Hatt

Hattconsulting.com


T: +41 78 268 00 78 

Blegeprotokol

bottom of page